Komična situacija u svlačionici Zmajeva i nesvakidašnja scena: Zvijezda Engleske je “upala” slučajno, o tome pišu i tamošnji mediji

Fudbaleri Engleske savladali su Bosnu i Hercegovinu u prijateljskom susretu rezultatom 3:0. “Zmajevi” su dugo odolijevali moćnim Englezima, sve do 60. minute kada je Kol Palmer (Cole) pogodio s bijele tačke. I na toj lopti je bio sjajni Nikola Vasilj, ali je šut bio isuviše precizan i snažan.

Golman Engleske Džordan Pikford (Jordan Pickford) nije imao mnogo posla na ovoj utakmici, a dospio je u centar pažnje zbog jednog gafa.

“Možda ta neka zadnja dva gola, možda i ovaj penal, prejeftino. Uzrok zadnja dva gola je ogromna trka, izgubili smo snagu, junski je termin i završetak je prvenstava.

Neki su imali veću pauzu. Mnogo dobrih stvari iako rezultat možda za mene malo i previsok, ali moram reći da sam ponosan na ono što sam vidio, na želju svih mojih momaka.

Ovaj termin ima svoju ulogu u tome jer je već dosta njih završilo prije desetak i više dana i to ostavlja traga.

Sedam, osam igrača je falilo od te neke idealne formacije, ali ove dvije utakmice će nam puno pomoći da vidimo šta i kako dalje. Materijala ima za raditi, vjerujte mi”, kazao je selektor Sergej Barbarez nakon meča.

U finišu su Englezi došli do dva pogotka i na kraju visoke pobjede.

Golman Engleske Džordan Pikford (Jordan Pickford) nije imao mnogo posla na ovoj utakmici, a dospio je u centar pažnje zbog jednog gafa.

Naime, na pauzi između dva poluvremena je pogriješio svlačionicu i, umjesto onu gdje su bili njegovi saigrači, ušao u onu gdje su bili bh. fudbaleri, piše “Daily Express“.

Očito je zaboravio da nije gost na Sent Džejms Parku ovog puta, kao što je to slučaj kada gostuje sa svojim Evertonom Njukaslu u klupskom fudbalu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.