Jelena Trivić potpuno otvoreno: “Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika”

Jelena Trivić, kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke, prisustvovala je sinoć preizbornoj tribini SDS-a u Zalužanima. Tom prilikom se zahvalila Srpskoj demokratskoj stranci na velikoj podršci koju joj pružaju kao kandidatu za gradonačelnika.

“Moja večerešanja poruka sa skupa u Zalužanima, koji je organizovala Srpska demokratska stranka, je da zajedno vratimo Banjaluku narodu i otrgnemo je iz ruku tajkuna”, izjavila je Trivićeva nakon tribine.

Trivićeva ističe da su SNSD i Stanivuković zajedno bili kao prst i nokat na raznim spornim zamjenama zemljišta, izmjeni regulacionih planova, teniskoj rupi, itd, a da su na životnim pitanjima poput vodosnabdijevanja, vrtića, neradne nedelje, putne infrastrukture navodno ratovali kako bi odgovornost prebacivali jedni na druge.

“Kada nam Šobot kaže šta on misli o teniskoj rupi ili garaži na UKC, a Stanivuković kaže zašto je zaboravio stablo korupcije Dodikovih firmi, batu i seku, smatraću da su mi oni protivkandidati. Ovako, politička bitka u Banjaluci je bitka protiv samog Dodika, jer on drži oba svoja kandidata u džepu”, naglašava Trivićeva, te dodaje na kraju:

“Glas za Šobota i Stanivukovića je glas za Dodika, a ja vjerujem da je Banjaluka odbacila retrogradne politike Dodikovog režima i da će i ovaj put glasati za promjene.”

TV debate

Trivićeva se oglasila povodom poziva za učešće na javnim debatama.

“Poziv za javnu debatu dobila sam od sljedećih medijskih kuća ili organizacija i na svaki poziv sam odgovorila potvrdno: OSCE, Kliks i TV K3. Sve tri navedene debate su otkazane jer moji protivkandidati nisu prihvatili pozive navedenih kuća”, izjavila je Trivićeva.

Ističe da je očigledno da se i Šobot i Stanivuković plaše pitanja o kriminalu i korupciji u Banjaluci i Republici Srpskoj.

“Još jednom pozivam predstavnike simbiozne koalicije PDP-SNSD, Stanivukovića i Šobota, da prihvate pozive za debatu, jer još stoje otvoreni pozivi Buka magazina i Gerile, na koje sam ja takođe odgovorila potvrdno”, navela je Trivićeva.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.