Trivić “podigla prašinu”: “Šta Dodik, Stanivuković i ekipa imaju da kažu na slučaj Izeta Beganovića kojem su simbiozno PDP i SNSD omogućili da gradi zgradu od 14 spratova na obali Vrbasa?!”

U nedavnom gostovanju u podkastu Gerile, Jelena Trivić je upitala Nebojšu Drinića zašto nije podnio krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika koji ga je javno optužio za reketiranje. Uputila je i oštre kritike na račun Stanivukovića i Dodika.

„Evo ja sam okačila sliku Dodika, Drinića i Stanivukovića simbolično na reket kod tenisikih terena. Zašto Drinić ne tuži Dodika za klevetu ako nije reketirao po gradu“, izjavila je Jelena Trivić u podkastu Gerile, te dodala:

„Ili ni Drinić kao ni Stanivuković ne smije da kaže “A” Dodiku pa ni na tako teške optužbe! Je li, Drnić ne smije protiv Dodika, a Jelena Trivić smije“.

Podsjećamo, Narodni front Jelene Trivić je na nedavno održanoj pres konferenciji kod teniskih terena, na reket u kružnom toku okačio bilbord sa likovima Dodika, Drinića i Stanivukovića.

Tom prilikom, predsjednica Narodnog fronta je izjavila da su navedena lica na toj promašenoj investiciji od 70 miliona maraka javno izreketirali cijelu Banjaluku i Republiku Srpsku, s obzirom na činjenicu da teniska arena više ničemu ne služi.

U opisu videa na društvenim mrežama koji je objavila Jelena Trivić stoji i sljedeće pitanje:

„Ponovo da pitam bilo koga iz ekipe oko Dodika i Stanivukovića, šta imaju da kažu na slučaj Izeta Beganovića kojem su simbiozno PDP i SNSD omogućili da gradi zgradu od 14 spratova na obali Vrbasa?!

Šesti je dan kako traje zavjet ćutanja“, napisala je Trivićeva.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.