Brojna iznenađenja: Ovo su nova pravila Zvezda Granda koje počinju večeras, mijenja se dosta toga!

Nova sezona najgledanijeg muzičkog šoua u regionu „Zvezde Granda“ starta večeras od 20 sati na televiziji Nova BH, a gledaoci širom BiH i dijaspore sa nestrpljenjem očekuju novu sezonu. Osamnaesta sezona donosi nova pravila, novu scenografiju, ali i nove uloge dobro poznatih lica.

Do sada ste navikli da vaši domaćini, tj. voditelji „Zvezda Granda“, budu Sanja Kužet i Voja Nedeljković. U prethodnoj sezoni je Sanju, usljed trudničkog i sada porodiljskog odsustva, zamijenila voditeljka i pjevačica Ana Sević.

Ove godine Ana dobija pojačanje. Naime, riječ je o voditelju i pjevaču Milanu Mitroviću, koji je nekada vodio ovaj program, a prethodno se u njemu takmičio, dok će Voja privremeno mijenjati Sašu Popovića.

Nova pravila Kako je otkriveno u najavi, ispred stručnog žirija nalaze se zidovi, te žiri neće imati priliku da takmičara vidi dok izvodi numeru.

Uvedeno je još jedno pravilo tehničke prirode, a to je da paravani postoje i između članova žirija, kako ne bi dolazilo do spekulacija kao prethodnih godina da žiri gleda kako je ko glasao.

Nova pravila detaljno je objasnio Milan Mitrović tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

–Promjena je u tome što žiri ne može da vidi kandidate, nego prvo moraju da ih čuju i imaju da biraju da li će da im daju taster da i da daju šansu kandidatima.

Da bi kandidat imao prolaz u sljedeći krug, mora da ima tri pozitivna glasa, tj. tri “da”. Isto tako, mogu da zarade i panik taster.

Ukoliko bude šest panik tastera od osam, taj kandidat automatski napušta takmičenje. Ukoliko bude jedan ili dva pozitivna glasa, onda kandidat ide u baraž – rekao je Milan.

Kako će se pokazati novi kandidati i kako će se žiri snaći s novim pravilima, gledajte večeras od 21 sat na Grand televiziji.

Sigurno će biti zanimljivo, a najavljeno je i da će Đula Drini predstaviti svoju novu pjesmu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.