Teška saobraćajna nesreća, jedna osoba poginula, mještanin tvrdi: “Čuo sam prasak i izašao iz kuće da vidim šta se desilo”

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na putu Velika Obarska – Crnjelovo, nadomak Bijeljine, u kojoj je poginula jedna osoba, inicijala P. M. Policija vrši uviđaj na licu mjesta kako bi utvrdila sve okolnosti udesa.

U ovoj nesreći povrijeđena je još jedna osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđeni, koji je upravljao vozilom “Ford Focus” i nastradali, kretali su se u pravcu Velike Obarske kada su izgubili kontolu i sletjeli s puta.

Na lice mjesta izašla je saobraćajna policija koja vrši uviđaj, te se do ovog trenutka nisu oglašavali o uzrocima nesreće i ostalim detaljima.

“Čuo sam prasak i izašao iz kuće da vidim šta se desilo. Vidio sam auto koji je udario u ogradu.

Oglasio se jedan od mještana.

Nije bilo nikakvih drugih vozila. Jedan je stradao. To je komšija iz sela. On nije upravljao. Upravljao je drugi, isto komšija”, rekao je Đuro Jović iz Velike Obarske.

Kolovoz je mjestimično vlažan ili mokar, a povećana je i opasnost od odrona. Meteorolozi su i za narednih nekoliko dana najavili jaku kišu u većem dijelu naše zemlje. Držite odstojanje između vozila i izbjegavajte rizična preticanja – navode iz BIHAMK-a.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.