Teška saobraćajna nesreća kod Doboja, jedna osoba poginula, vatrogasci i policija na terenu

Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Bukovac kod Doboja. U ovoj nesreći je jedna osoba zadobila povrede. Vozač “fijata” čiji su inicijali A.H. iz Modriče smrtno je stradao u sudaru u dobojskom naselju Bukovac, u kojem je učestvovao i automobil “BMV” čiji je vozač N.Đ. iz Doboja prevezen u bolnicu u ovom gradu.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 16.55 sati na magistralnom putu Doboj – Modriča, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Uviđaj je u toku i vrše ga policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, a na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

“Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Šešlije-Modriča, kod mjesta Bukovac. Policijski uviđaj je u toku”, navode iz BIHAMK-a.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici policije, vatrogasci te radnici Hitne službe Doma zdravlja Doboj. Sudarila su se dva putnička vozila, a do nesreće je došlo oko 16:55 sati.

Podsjetimo, danas se dogodila teška saobraćajna nesreća i u blizini Bijeljine u kojoj je poginula jedna osoba.

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđeni, koji je upravljao vozilom “Ford Focus” i nastradali, kretali su se u pravcu Velike Obarske kada su izgubili kontolu i sletjeli s puta.

“Kolovoz je mjestimično vlažan ili mokar, a povećana je i opasnost od odrona. Meteorolozi su i za narednih nekoliko dana najavili jaku kišu u većem dijelu naše zemlje.

Držite odstojanje između vozila i izbjegavajte rizična preticanja – navode iz BIHAMK-a.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.