Detalji tragične nesreće kod Doboja: Poginuo pripadnik Oružanih snaga BiH

Jedna osoba je poginula, a druga teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Bukovac kod Doboja. Prema informacijama iz Policijske uprave Doboj, nesreća se dogodila na magistralnom putu M1-105, na dionici Šešlije-Modriča, oko 16:55 sati.

U nesreći su učestvovala dva putnička automobila, a oba vozača su zadobila povrede i nalazila su se u besvjesnom stanju.

Kako se saznaje u nesreći je život izgubio Azur Hiseni iz Modriče. Nastradali 27-godišnjak bio je podoficir i narednik Oružanih snaga BiH. Na društvenim mrežama njegove kolege opraštaju se od njega.

“Azure, mladiću i podoficiru, neka tvoja duša pronađe smiraj u nebeskim baštama…

Naredniče Hiseni, neka uzvišeni Bog podari ti lijepi džennet…”.

Također u nesreći je povrijeđen Dobojlija N.Đ. (30). Kako saznajemo, oni su se direktno sudarili automobilima, a fatalnom sudaru je prethodilo preticanje.

Povrijeđeni vozač prevezen je u bolnicu “Sv. Apostol Luka” u Doboju, gdje se trenutno utvrđuje stepen njegovih povreda.

.H. iz Modriče koji je upravljao putničkim vozilom fiat smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogidila danas u popodnevnim časovima u mjestu Bukovica u Doboju, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

“Oko 16.55 časova, prijavljeno da je na magistralnom putu Doboj – Modriča, u mjestu Bukovac, grad Doboj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala A.H. iz Modriče

koje je upravljalo putničkim vozilom marke fiat i N.Đ. sa područja grada Doboja koje je upravljalo putničkim vozilom marke BMW”, saopšteno je iz PU Doboj.

Na licu mjesta intervenirali su policijski službenici, vatrogasci, te radnici Hitne službe Doma zdravlja Doboj, kako bi pružili pomoć povrijeđenima i obezbijedili mjesto nesreće.

Uviđaj je u toku i vrše ga policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, a na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji rukovodi istim.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.