Mirza Selimović i Šejla Zonić objavili duet: Pogledajte spot i slušajte pjesmu “Crni snjegovi”

Mirza Selimović i Šejla Zonić danas su objavili dugoočekivani duet pod nazivom “Crni snjegovi”. Nakon što su zbog solidarnosti s unesrećenima u poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu, odgodili objavu spota za novu pjesmu, premijera je bila rezervisana za 15. oktobar.

Muziku i tekst radio je Bane Opačić, dok su za aranžmna bili zaduženi Marko Milatović i Vladan Popović Pop. Spot je režirao Aleksandar Kerekeš Keki.

Mirza Selimović je putem svog Instagram profila podijelio kratki isječak iz spota, napisavši da on i Šejla očekuju mišljenja i komentare fanova.

“Vrijeme je da vam predstavimo duet na kojem smo strpljivo i detaljno radili.

Vjerujemo da ćete brzo zavoljeti pjesmu ‘Crni snjegovi’, koju potpisuje naš Bane Opačić te uživati u kadrovima spota kojeg je režirao sjajni Aleksandar Kerekeš Keki. Čekamo vaša mišljenja i komentare, pišite nam”, poručio je.

Inače, Šejla je prije nekoliko dana otkrila fanovima da je snimila duet s Mirzom te im poručila da očekuju ugodno iznenađenje za njihova čula.

Ovo je ujedno i prvi Šejlin duet poslije pobjede u takmičenju “Zvezde granda”. Ona je nedavno objavila spot za svoju prvu pjesmu koja nosi naziv “Dert”.

Tekst i muziku za pjesmu je pisala sama Šejla, a aranžman je radio Marko Gluhaković. Za spot je bio zadužen Šejlin suprug Armin.

Pogledajte spot i poslušajte pjesmu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.